Bockjakten

Bockjakts premiären var som vanligt idag den 16:e augusti och jag hakade på min far ut tidigt denna morgonen, dock inte för att skjuta med gevär men med nya systemkamera en Nikon D600. Första gången jag äger en FX (Fullformat) kamera och den var fantastisk att fota med. Någon bock var dock aldrig framme men väl en rådjursget och två st kid. En fantastisk morgon och bra start på dagen.

Nu hade detta inlägget inte mycket med fiske att göra men på den fronten så laddar jag för Bondemölla fisket med att binda upp mycket tunga nymfer och stora torrflugor. Skall se om det finns chans till att locka upp någon regnbåge på en Chernobyl Ant i det varma vattnet kanske.

1

 

4

 

5

6

 

 

9

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.