Älvräddarnas webbauktionNu går Älvräddarnas webbauktion in på sista veckan. Dags att lägga bud på någon av dom fina priserna som finns kvar. Pengarna går oavkortat till kampen för våra vattendrag.

Gå in på Älvräddarnas webbsida och lägga bud men vänta inte för länge, slutdatum för auktionen är den 20/4. Bland de tunga objekten finns bl.a. en ”lyxfiskeweekend” för fyra personer vid Mörrumsån, sponsrad av ABU Garcia. I detta ingår valfri fiskeutrustning till ett värde av 10 000 kronor ur 2014 års katalog, Napp och Nytt.
Vildmarksmekka bidrar med ett fantastiskt tredagars fiske vid Kengis Bruk. Tillsammans med guiderna Lars Munk och Ronny Landin fiskar ni lax vid den vackra Kengisforsen. ”Munken” och Landin guidar och ger er tips och trix under första dagen och efterföljande dagar fiskar ni på egen hand. Ni har sträckan helt för er själva, vilket innebär att ni kan vara uppemot tio personer. Ni bor i två loftstugor en klumplängd från Pool 1 och har sammanlagt cirka tre kilometer fiskevatten. Värdet på detta höjdarobjekt är 25 000 kronor.
Gillar du trollingfiske? Du har chansen att buda påen dags laxtrolling på Vänern, till er hjälp har ni en av Sveriges bästa trollingguider Petter Larsson. Fisket gäller för max fyra personer, lunch ingår och paketet är värt 8000 kronor.Tack vare Tiveden Flyfishing finns möjligheten att ropa in en natts kräftfiske i Vättern.
En veckas boende för 6 personer i en välutrustad stuga belägen i Hamrafjäll, Tänndalen finns också med som ett av objekten. Det finns annat också, hjärtligt välkommen till webbauktionen. Alla pengar som kommer in går till kampen för våra vattendrag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *