Globetrotter

Häromdagen var jag nere i Lyckeby och besökte gänget på flugor.se, tanken med min resa dit var att få testa lite fllugspön. Sameo Globetrotter var spöet jag ställt in siktet på och var lite osäker på vilken klass som det skulle satsas på. Men efter kopp kaffe och diskussion med den alltid så trevliga Ken så beslutade vi att #6 skulle passa mig bäst med tanke på vad jag har för spön sedan tidigare och mitt fiske med det spöet främst kommer vara regnbågsfiske med tyngre nymfer och streamers som dog nobbler och wolly bugger mfl. 
Spöet var helt underbart och följsamt, Ken som är en otroligt duktig flugkastare visade mig en hel tips och man lärde sig att man har en hel del att lära fortfarande när det gäller kastandet men bara efter några minuters råd och tips så kände man sig som en bättre kastare och det kommer att bli en del gräsmatte svingande för att verkligen öva upp tekniken innan isen smälter. 
Så det blev en Sameo Globetrotter #6 med Sameos vackra pandion rulle!
Vill passa på att tacka Ken för all hjälp!
och är de någon av er som funderar på ett nytt flugspö, tar då en titt på Sameos utbud. Fantastisk kvalité på spön, rullar och linor till riktigt bra priser och förmodligen med Sveriges mest ”serviceminded” personal   

Skitfiske!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *