THERESE LUNDIN – LOOP TEAM SWEDEN

Therese Lundin - Loop Team Sweden– Nu kan jag äntligen berätta denna riktigt roliga nyhet även för er!
Jag kommer framöver att ingå i Loop Team Sweden och det glädjer mig något oerhört att få vara en del av detta otroligt duktiga och kompetenta team. Jag ser verkligen fram emot att få tillfälle att utvecklas tillsammans med dessa talangfulla människor under ett märke som sedan lång tid tillbaka har stått mig väldigt nära. Min förhoppning är att kunna tillföra mina personliga åsikter och bidra med den kunskap jag besitter i strävan framåt under vår gemensamma framtidsresa. Att vara delaktig i detta känns både som stor ära och som en möjlighet som kommer att ge mig lärdomar för livet!

Therese Lundin - Loop Team Sweden När någon uppskattar och ser potential i det man gör så känns det ibland som att man svävar för en sekund. Lätta steg, dova ljud som av vingslag tätt bakom – och så en våg av lycka som sköljer över en, ibland så kraftigt att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till…

…så, jag vill på samma gång även passa på att tacka alla er underbara bloggläsare som uppmuntrar, stöttar och delar med sig av fina ord och tankar.
Ni är guld värda ska ni veta!

3 reaktion på “THERESE LUNDIN – LOOP TEAM SWEDEN

  1. Så kul att vi tjejer träder fram mer o mer vad det gäller fiske. Trodde jag var ganska ensam om att vara ”fiskenörd” som vi brukar skoja och säga! Men nu hör och ser man att intresset växer, så himla kul.

  2. Pingback: INTERVJUAD AV DANIEL PÅ SHITFISHING.SE | Fly high and aim for the stars

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥