TÄVLING I BLOGGEN!

Fiskedagbok 3Denna fiskedagbok gav jag i present till min sambo för ett par år sedan i samband med att han började flugfiska. Men först nu har jag insett hur värdefull den verkligen är! Efter varenda fisketur skriver vi en liten notis om dagens fiske, fyller i temperatur,  vattenstånd, vind, flug- och utrustningsval, fångster och annat som kan vara av vikt senare. Det är inte bara otroligt roligt att gå tillbaka och se hur fisket var, utan även väldigt nyttig information som gömmer sig däri. Man glömmer så lätt och när man besöker så många olika vatten så är denna bok nu mer ovärdelig för att minnas de allra finaste ställena. Man kan även se hur man under åren har utvecklats och förändrat sitt fiske och sin taktik.

Fiskedagbok 2Oavsett om man vill använda den som en dagbok, för att komma ihåg alla fina stunder ute vid vattnet, eller bara till förvara värdefull information, så är det både en fin gåva och en bra fiskehandbok.

Boken finns att köpa på www.settern.se men jag har även fått äran att ge bort två stycken Fiskedagböcker till er där ute! För att vara med i tävlingen så vill jag att ni skriver en kort motivation i kommentarsfältet till varför just ni vill vinna dagboken, typ ”Jag vaknade i morse och hade redan glömt vart jag fiskade i går” eller ”Min pappa borde ha en sådan för han gör om samma misstag varenda gång han är ute och fiskar”. Jag väljer ut en lycklig vinnare inom kort så passa på!

Glöm inte att fylla i namn och e-postadress så att jag kan kontakta er vid eventuell vinst. Lycka till!

Settern-LOGOStort tack till Settern.se!

10 reaktion på “TÄVLING I BLOGGEN!

 1. Åååh den hade vart toppen att ha i mitt projekt jg å min vän Bernt håller på med. 58 vatten 365 dagar. Vi ska testa alla sjöar som ingår i gula kortet. Hade vart underbart att ha allt samlat i en sån fin dagbok :).

 2. skulle vara kanon å notera i alla fiskevård plattser man varit på å sedan notera vart man sett lek och yngel osv… vilka ställen man lakt lekgrudet på…vart fisket kan vara på väg eller är på väg att växa sig stort…se folk dra öringar på dom plattser som man arbetat fram ett bra bestånd på :) kanon å skriva upp allt i..samt att man har bra läsning i vinter på allt… :)

  • Jag är en killa på 19år eller 19vårar om det låter bättre! Denna dagbok skulle vara till stornytta i mitt liv, då jag vill starta ett företag som ska vara riktat mot funktionsnedsättande personer eller personer med svåra skador! Då jag redan har börjat försöka förmedla min verksamhet genom ett projektarbete i gynmasiet så skulle denna dagbok vara perfekt för mig att kunna skriva upp olika fiskeplatser runt om i Sverige!

   Mvh Linkan!

 3. Med familj, hus och heltidsjobb så har fiskedagar blivit mindre men med denna boken skulle jag kunna se tillbaka på de dagarna och njuta extra mycket dem.

 4. Pingback: FLYTRINGSFISKE I SORSELE | Fly high and aim for the stars

 5. Pingback: FJÄLLRADIO! | Fly high and aim for the stars

 6. Pingback: I SJÖN DÄR MAN ALLTID FÅR FISK | Fly high and aim for the stars

 7. Pingback: VINNARE AV FISKEDAGBÖCKERNA! | Fly high and aim for the stars

 8. Pingback: AUGUSTI I BILDER | Fly high and aim for the stars

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥