SVENSKT FISKE OCH FLUGPAKET

Therese Lundin - Svenskt Fiske buffPaket i brevlådan. Som ett litet barn under tidig julaftonsmorgon. Svenskt Fiske-tidningen – välfylld och intressant läsning som alltid. Dessutom har jag skrivit en liten artikel i detta nummer, ”Hand i hand vid forsens rand”. Det blev.. tjaa, en liten kärlekshistoria, som ofta annars. Om kärleken till fisket, naturen och till min underbara själsfrände som jag har fått äran att dela detta fantastiska intresse med. Tack för att jag fick dela med mig av några rader!

Samtidigt blev jag äntligen med en efterlängtad Sportfiskarnabuff  tack Markus!! Den kommer att användas flitigt av en mer eller mindre buffberoende person som jag!

Det andra paketet var även det väldigt efterlängtat. Ett otal väldigt fina flugor som kommer att användas flitigt under sommarens alla fiskeäventyr. Stort tack för det bästa, duktiga Johan!!

Vill du läsa fler liknande blogginlägg?
» Medlemskap hos Älvräddarna
» Med resta segel – min artikel i FishEcoMagazinet

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥