STOCKHOLM, SPORTFISKEMÄSSAN & LYCKA

Therese Lundin

Nu är det nära minsann! 14.15 under onsdagen går flyget ner till huvudstaden. Där ska jag spendera två nätter hos min underbara vän Sofie innan avresan med bil ner till Jönköping går alldeles för tidigt på fredagsmorgonen. Onsdagen kommer att bjuda på god middag och fint sällskap, torsdagen kommer förmodligen att bli mer spännande än jag kan ana och resten av helgen kommer jag att finnas på Sportfiskemässan i Fjällornas monter. Jag längtar som ett litet barn på julafton! Har en känsla av att denna resa kommer att bli väldigt minnesvärd på så många olika sätt!
   Nu återstår bara att packa det sista, försöka fånga en god natts sömn och sedan blir jag upphämtad av bästa farfar som ska köra mig till Kallax. Kommer förstås att sakna mina två fina killar här hemma något kopiöst också, men en liten paus ifrån alla vardagsbestyr måste man få unna sig ibland. Jag är bara så otroligt lycklig just nu – älskar livet, allt! Det kan inte bli så mycket bättre än så här ♥

En reaktion på “STOCKHOLM, SPORTFISKEMÄSSAN & LYCKA

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥