SPORTFISKEMÄSSAN & FJÄLLORNA

Fjällorna
Foto: Pär Lindberg

Påtagliga kontraster. Att anlända hem efter vistelsen på mässan, till lugnet och tystnaden i huset ute på landet. Kroppen har inte riktigt hunnit landa än, hjärnan har inte hunnit smälta alla nya intryck och möten med alla härliga människor. Innan jag åkte hade jag absolut ingen aning om vad jag skulle förvänta mig av Sportfiskemässan. Jag kan säga att jag verkligen inte blev besviken. Det var onekligen en berikande upplevelse på så många olika sätt.
   Jag måste främst tacka Sivan och alla fantastiska Fjällor för att jag fick möjligheten att spendera en fantastiskt trevlig helg tillsammans med er. Vilka glädjespridare och vilket engegemang! Ni är underbara hela bunten!
   Jag vill också säga att jag blev otroligt glad över alla som ägnade lite tid åt att komma fram och säga hej. Det var väldigt kul att få träffa er på riktigt och det förgyllde hela min mässhelg. Det är så skönt med människor som sprider så mycket positiv energi, och det behövde man verkligen för att orka vara på topp hela dagarna.

Fjällorna
Vår fina monter med bland annat gästbok, gissa-vikten-tävling och produktförsäljning.

Fjällorna
Några av alla härliga Fjällor tillsammans med Martin och en okänd linslus i bakgrunden.
Förslag till nästkommande års tävling – ”Hur många Fjällor ryms i garderoben?”

   Två gånger per dag höll vi även flugfiskekurser för tjejer, vilket jag upplevde som ett väldigt uppskattat inslag. Först kastkurs med Mattias Drugge, sedan fick tjejerna gå över till duktiga Emma Lindgren och binda en fluga, för att därefter avsluta med lite fiske i dammarna utanför mässan. Det var verkligen en fin känsla att se glädjen och lyckan hos tjejerna som fick dra upp sina första flugfiskefångster! Oslagbart.

Fjällorna
Fantastiskt duktiga Emma instruerar tjejflugfiskeeleverna under flugbindningen.
Fjällorna
Tjejerna kämpar på för att locka regnbågarna ute i dammen till hugg.
               
Visst blev det fisk för många av dem också!    

 Om jag var på gott humör innan jag åkte så är jag om möjligt än mer lycklig just i detta nu. Jag avslutar med en bild tillsammans med Robert som tydligen även han fick mig på gott humör (och skulle envisas med att få mig att göra något svårt och superhäftigt tecken som uppenbarligen inte mina fingrar klarade av att bemästra). Så här glad är jag fortfarande även om ögonen går lite i kors :-)

Therese + Robert

   Såg att söta Sussi (riktigt kul att äntligen ses!) skrev någonting om mässkoma – och ja, jag tror att jag möjligtvis kan ha fått en grav släng av den! Nu väntar uppackning, matlagning och diverse vardagsbestyr innan jag sluter mina ögon för natten och försöker ta igen lite välbehövlig sömn. Självklart nynnandes på ”Anderssons koooo hohooo”, eller hur Kerstin ;-)

En reaktion på “SPORTFISKEMÄSSAN & FJÄLLORNA

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥