SMYCKESSKAPANDE OCH HUSRENOVERING

Therese Lundin - Husrenovering

Bilder från Instagram – Follow @flickslandan

Ja rubriken sammanfattar min vardag relativt bra. Som det ser ut just nu. Många beställningar av mina smycken, vilket förstås glädjer mig något enormt. Dessutom har husrenoveringen dragit igång efter sommarens uppehåll. Senaste projektet börjar nu att närma sig slutfasen och det kliar i inredningsnerven. Det här med att bygga är verkligen fantastiskt roligt och givande! Jag längtar så efter att få dela med mig av slutresultatet här i bloggen, men det får vänta ytterligare ett tag – till dess att möblerna kommer på plats.

Fisket då. Jo, när isen har lagt sig ordentligt nedanför huset så lär vi väl inte kunna hålla oss från att ta skidorna och åka ner, borra upp något hål och pimpla efter abborre. Men egentligen, så är det fortfarande enbart torrflugefisket som fyller mina tankar. Dag in och dag ut. Men nu låter vi längtan efter sommarens stundande flugfiskepass få ett ordentligt grepp om våra kroppar så att våren tillåts blir en än mer välkommen årstid.

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥