SNABBRECENSION AV FISKEKAMERA NIKON COOLPIX AW110

Coolpix 1I våras införskaffade jag en kamera som jag främst skulle använda vid alla mina fisketurer. Nikon Coolpix AW110 är en vattentät, smuts-, stöt- och köldtålig kamera som passar utmärkt att ha i fickan även när man står utvadad i vattnet och är blöt om händerna. Jag måste säga att jag är riktigt nöjd med hur den har presterat i sommar. Till en början var jag något skeptisk till att fotografera under vatten, men även det har fungerat riktigt bra. Jag har dock sett till att lägga över alla bilder från minneskortet till datorn innan jag har vågat blöta den ordentligt, rädd om bilderna som man är.
Förutom undervattensläget har den en del andra autolägen som också är väl värda att använda. GPS och WiFi har jag dock inte hunnit testa ordentligt, men det kommer så småningom när behovet infinner sig.

Therese Lundin - Harry

coolpix 2Själv tycker jag att den är ett riktigt bra komplement till systemkameran som dels inte är lika tålig, men även är alldeles för stor att släpa på vid vissa tillfällen. Ibland kan jag sakna ett halvautomatiskt läge när inte autofunktionerna riktigt räcker till, men överlag är det en ypperlig fiskekamera med de allra flesta funktioner som man behöver för fotografering ute i fält.

Slända Therese Lundin - Booostergädda(alla bilderna i inlägget är tagna med Nikon Coolpix AW110)

En reaktion på “SNABBRECENSION AV FISKEKAMERA NIKON COOLPIX AW110

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥