PIMPELPREMIÄR & ÅRETS FÖRSTA FISKAR!

Therese Lundin - Pimpelfiske

I dag har det varit fantastiskt härligt väder och vi kunde inte motstå frestelsen att ge oss ut på en liten tur i hopp om att fånga såväl lite sol som fisk. Så vi drog på oss pjäxorna och skidrade ner till sjön som är belägen nedanför huset. Den främsta planen var att försöka lura upp lite betesfisk till morgondagens fiske. Både mört och abborre var verkligen på hugget och det svajade i indikatorn nästan oavbrutet. Pimpelfiske är inget för mig brukar jag svara, när folk frågar varför jag inte ägnar mig åt fisket vintertid. Men en sådan här vacker vårvinterdag med pigga och nappvilliga fiskar så kan jag inte förneka att det faktiskt var otroligt roligt att äntligen få komma ut!

Therese Lundin - Pimpelfiske
Therese Lundin - Pimpelfiske

När vi skidrade tillbaka upp till huset så kunde vi inte låta bli att skratta gott åt våra skidspår som gjordes på nedvägen. Med självförtroendet på topp kastade vi oss både utför backen i tron om att det skulle vara enkelt avklarat. Men så var inte riktigt fallet, utan det slutade med att vi båda något besvikna låg där i snön och insåg att vi kanske inte riktigt var lika duktiga som vi trodde.

 Nu drar vi återigen på oss arbetsbyxorna och resten av dagen kommer ägnas åt att bygga klart väggar och därefter påbörjas spackelprocessen och diverse annat småjobb. Spännande i allra högsta grad! Jag vill även passa på att önska er alla där ute en riktigt GLAD PÅSK!

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥