NY FLUGFISKETJEJ I FAMILJEN

Therese LundinSå har man återigen landat, både hårt och mjukt. Hem ljuva hem och hemma bra men husvagn bäst. Verkligheten rinner i kapp i tanke och kropp, hjärnan springer medan ögonlocken fortfarande är tunga. Vi har haft en helt fantastisk resa! Skapat så otroligt många fina minnen tillsammans. Vi har skrattat så att tårarna har runnit, vi har sett, mött och lärt. Allting tillsammans. Kära syster.

Therese Lundin Flugval Jennifer LundinVi har fiskat. Lite haspel men nästan uteslutande flugfiske. Helt ofattbart. Vilken känsla när syster självsäkert greppar flugspöt, vadar ut i vattnet och ställer sig och kastar som om det inte fanns någon morgondag. Som om det var ämnat för henne. Tålamod och nyfikenhet kommer man långt med och att lära av egen erfarenhet kan ibland vara av större vikt än att lära av andra.

Therese Lundin - Syster Flugfiskar

Cross S1 En ny kavaljer fick hålla min hand under resans gång. Cross S1 #5 – love at first sight! Kändes som att vi fann varandra direkt och jag kan knappt vänta tills vi får tillfälle att utforska fler, nya platser tillsammans.

En vecka i husvagn avklarad, en vecka av fyra veckors semester. En av tre planerade som jag kommer att vara bosatt i en vagn långt ute i skogen. För tillfället pågår planeringen för fullt och nästa måndag åker vi förhoppningsvis iväg igen, jag och min älskade livskamrat. Vilket fantastiskt liv. Ser vattnet nedanför huset ligga spegelblankt och kalla på mig. Det blir flugfiske från båt efter gädda i natt. Dessa oändligt ljusa nätter – vad jag älskar dem.

 

4 reaktion på “NY FLUGFISKETJEJ I FAMILJEN

  1. Underbart skrivet Therese och jag önskar att jag också hade tre veckors fiskande planerat med syster, make och så min dotter :) Låter som en strålande semester.

    Anna

    • Tack för det! Ja, det är förstås inte alltid som tiden räcker till, men man får försöka passa på när tillfället väl infinner sig. Absolut, vi har haft det så bra som det bara är möjligt!

  2. Pingback: JULI I BILDER | Fly high and aim for the stars

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥