NOMINERAD TILL SVERIGES BÄSTA SPORTFISKEBLOGG HOS FISHECO

Therese Lundin - Sveriges bästa Sportfiskeblogg nominering

Även i år anordnar FishEco tävlingen Sveriges Bästa Sportfiskeblogg. En mycket trevlig tillställning, främst eftersom man får upp ögonen för många välskrivna fiskebloggar där ute, men även för att det står många fina priser på prisbordet för de nominerade. I år är upplägget något annorlunda gentemot föregående år, då vinnaren baserades på antalet Facebook-likes. Till 2013 års omgång har FishEco tillsatt en kompetent jury som utifrån ett antal kriterier ska utse en vinnare, samt ett tvåa och trea.

Jag har faktiskt även fått äran att bli nominerad, med en mycket fin motivering (tack!), vilken lyder som följande:
Jag vill nominera Therese “Flicksländan” Lundins blogg –Fly high and aim for the stars-. Med en blandning av riktigt bra bilder och text som berör lyckas Therese gripa tag i läsaren. En blogg som både avhandlar fisket och fiskets innersta känslor. Att bloggen dessutom tar upp tester av utrustning och praktiska tips är ett plus. Dessutom påverkar bloggen tillverkningsindustrin att se över sin fiskeutrustning för kvinnor. Man ser fram emot bloggens nästa inlägg.

Juryn kan definitivt inte ha ett lätt arbete framför sig, med så många kompetenta bloggare och duktiga fiskare bakom spakarna. Men det ska bli väldigt spännande att se hur de resonerar och väljer. Vinnaren annonseras under Sportfiskemässan i Kista 2014.

Skickar ett stort lycka till åt alla nominerade bloggare där ute!

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥