MINA 7 MEST LÄSTA BLOGGINLÄGG

Vad trevligt att så många av er ville vara med och tävla om biljetterna till Sportfiskemässan – hela 41 stycken tävlingsbidrag har ramlat in hittills! Ni kan fortfarande vara med och tävla här, vinnaren lottas fram på söndag denna vecka.

Själv tycker jag att det är väldigt intressant med statistik. I bloggen finns ett verktyg där jag kan gå tillbaka och se över statistiken från det att bloggen startade. Så jag tänkte dela med mig av mina mest lästa blogginlägg någonsin. Det är även kul att fundera över varför just dessa inlägg är de mest lästa – beror det på tidpunkten, innehållet eller kanske någonting helt annat?

Therese-Lundin-Harrfiske1. http://www.fisheco.se/blogg/flickslandan/flugfiske-harr-oring-strommande-vatten/
Det glädjer mig stort att detta är ett av mina mest lästa blogginlägg, just eftersom det är så otroligt mycket jag. Det är detta fiske jag lever och andas – torrflugefisket efter harr och öring i strömmande vatten. Dessutom fick jag beskriva det precis på mitt eget lilla vis, under en sådan dag då ordens förlösande kraft blir till ren njutning och tangenterna smattrar frenetiskt medan hjärtat dunkar hårt och hjärnan går på högvarv.

Therese-Lundin-Loop-Team-Sweden2. http://www.fisheco.se/blogg/flickslandan/therese-lundin-loop-team-sweden/
Nyheten om att jag är en del av Loop Team Sweden verkar ha intresserat många. Jag minns hur glad och samtidigt nervös jag var över att äntligen få berätta detta för er.

Therese-Lundin-Torrflugefiske3. http://www.fisheco.se/blogg/flickslandan/10-saker-om-mig/
Lite nyfikna bloggläsare har jag nog allt, då 10-saker-om-mig ligger i topp. Ett inlägg där jag faktiskt blottade mer om mig själv än vad jag någonsin trodde att jag skulle göra i en fiskeblogg. Ni är förstås alltid välkomna att fråga om ni undrar någonting – vad som helst (nästan i varje fall). Men ni kanske fick svar på det mesta här?

Jessica-Dolk-2

Jessica Dolk

4. http://www.fisheco.se/blogg/flickslandan/fisketjejer-som-bloggar-del-3/
Att mina inlägg om andra bloggande fisketjejer återfinns högt upp på listan gör mig också väldigt glad. Jag försöker att följa alla dessa duktiga bloggtjejer så ofta jag bara har tid och möjlighet. Förresten så hittar ni alla bloggarna samlade under rubriken ”Bloggande fisketjejer” i högerspalten.

Therese-Lundin5. http://www.fisheco.se/blogg/flickslandan/for-mig-ar-det-allt/
Detta är faktiskt ett av mina egna favoritblogginlägg, skrivet av mig själv (om man får ha favoriter bland sina egna alster?!). För mig är det allt – om kärleken till naturen, om att leva i nuet, om att se verkligheten med andra ögon och kunna finna lyckan precis där man står. En stor del av mitt liv.

Madelene-MissLeech-3

Madelene MissLeech Karlsson

6. http://www.fisheco.se/blogg/flickslandan/intervju-fisketjej-madelene-missleech-karlsson/
Intervjun med Madelene ”Miss Leech” Karlsson, som verkligen var ett trevligt inslag. Att få förmånen att komma i kontakt med en massa supergoa fisketjejer där ute är ytterligare en av bonusarna som bloggandet har givit mig.

Therese-Lundin-Drömhuset-27. http://www.fisheco.se/blogg/flickslandan/ettarsdag-i-dromhuset/
Trots att jag i första hand driver en fiskeblogg så blir mina hus- och renoveringsinlägg alltid välbesökta. Jag uppskattar att ni vill följa med på min vardagsresa också, som faktiskt inte alltid enbart handlar om fiske, även om det mestadels är det som mer eller mindre fyller mina tankar. Sommaren är fiskets tid och huset är vinterprojekt, så det kommer med all säkerhet att komma fler inlägg om renovering och färdiga resultat nu under vinterhalvåret.

Tack för att ni vill följa mitt skrivande och mina upptåg. Med er runt omkring blir skrivandet en annan sorts utmaning och jag lär mig så mycket nytt hela tiden. Ni är guld värda!

En reaktion på “MINA 7 MEST LÄSTA BLOGGINLÄGG

  1. Åhh, ja det skulle vara så kul att ses! Älskar din blogg :-) Ska försöka komma iväg till mässan! Sen tycker jag att du och din sambo borde komma och upptäcka Hökensås också! Ett givet resmål även om det mest är flugfiske i sjö!

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥