INTERVJUAD AV DANIEL PÅ SHITFISHING.SE

Therese Lundin - Intervju ShitfishingDaniel på SHITFISHING.se har gjort en liten uppföljningsintervju med mig om fiskeåret 2013, som onekligen har varit ett händelserikt och hektiskt år på många olika sätt. I februari publicerade han den första intervjun med mig, som handlade om alltifrån min fiskebakgrund och min Skottlandsresa, till mina fiskemässiga mål för 2013. Den intervjun hittar ni här.

I denna intervjun berättar jag bland annat om min resa till Sportfiskemässan där jag fick träffa alla härliga Fjällor, min bloggflytt till FishEco, min medverkan i Loop Team Sweden och om det svåra men otroligt roliga öringfisket som jag har satsat hårt på denna sommar.

Den nya intervun hittar ni här
Intervju med Therese Lundin på ShitFishing.se

Sort tack Daniel för en bra intervju! Jag hoppas att vi får tillfälle att ses någon fler gång i framtiden!

En reaktion på “INTERVJUAD AV DANIEL PÅ SHITFISHING.SE

  1. Pingback: ÅRSSAMMANFATTNING 2013 DEL 2 | Fly high and aim for the stars

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥