INTERVJU MED FISKETJEJ – LOUISE WESTERLUND

Louise Westerlund

Louise Westerlund är fisketjejen med många järn i elden. Mamma till sötaste Meya Princess, modell och även en driven fiskare som längtar efter att utveckla sina kunskaper inom en mängd olika områden. Får hon välja så står fisket efter abborre och gös högst i rang. På sidan om driver hon en Facebooksida om sitt liv som på kort tid har fått mycket uppmärksamhet. Jag fick äran att ställa några frågor till Louise om hennes liv och fiskeintresse.

Så, berätta för läsarna lite mer om vem Louise är…
Jag är en glad tjej på 22 år som älskar att fiska. Men tyvärr har jag haft mycket att göra nu på våren. Förutom fiske så har jag och Chara en liten dotter på 1 ½ år som heter Meya Princess.

Vilket är ditt allra bästa fiskeminne?
Det måste ha varit första passet efter abborre förra året när min första fisk låg på 1050 g. Vi hade precis kommit fram till platsen och jag satte på en Röd Buzzer för att kolla hur den gick, då jag aldrig fiskat med det betet förut – och så blev det så bra!

75042_10200223854752223_2070826422_n

Om du kunde förändra en sak i fiskevärlden vad skulle det vara?
Förbjuda nätfiske!!

Har du något bra fisketips/utrustningstips att dela med dig av?
Jag kör gärna på lätta saker 2000-rullar och spön som tar 5-25 g. Mitt favoritdrag är absolut nya beten från Orka, ”Gegule” är originalnamnet men de kommer att släppas med ett annat namn snart hos www.ribatex.se. Kläder kör jag antingen Tenson eller Helly Hansen.

Slutligen, vilket tror du är receptet för att kunna locka in fler tjejer i fiskets fantastiska värd?
Jag tror på fler träffar och att vi måste synas mer för att verkligen bevisa att tjejer kan, även här i en mansdominerad sport!

 Här hittar ni Louise Facebooksida: Louise Westerlund – Mitt liv

Tack så mycket Louise för att du ville ställa upp på en intervju. Lycka till med allt som du tar dig för och skitfiske på dig!

3 reaktion på “INTERVJU MED FISKETJEJ – LOUISE WESTERLUND

  1. Pingback: JULI I BILDER | Fly high and aim for the stars

  2. Pingback: RAPPORT FRÅN FLUGFISKE-VM MED ALEXANDRA BACKLUND | Fly high and aim for the stars

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥