INREDNINGSTIPS – ORDNING PÅ SCHAMPOOFLASKOR & HALA TVÅLAR

Therese Lundin - Badrumsinspiration
Själv avskyr jag åsynen av allt som ryms under kategorin duschtillbehör och vet av erfarenhet att man ofta lyckas samla på sig ett otal sådana produkter som alltid står och skräpar i duschutrymmet. Även om en del av dagens tvål- och schampooflaskor kan ha ett relativt tilltalande utseende, så är det inte särskilt ofta som man får det att se snyggt och städat ut ibland dem. 
   Efter att vårt badrum blev färdigställt så tog jag mig en funderare på hur man på ett enkelt sätt skulle kunna lösa ”duschproblemet” (som förstås är ett renodlat i-landsproblem, men ändå). Vi ville helst undvika att borra eller limma i det nya kaklet och jag ville skapa ordning, någonting enhetligt bland mina duschprodukter. 
   Till julklapp fick jag till min stora glädje en riktigt fin plåthink som inte hade någon given plats i resten av huset, så jag bestämde mig för att den var perfekt till just detta ändamål – och ja Anton, jag vet att det kanske så här i efterhand inte var direkt genomtänkt och superultimat med en hink märkt med ”nummer 2” placerad i badrummet, men vi får helt enkelt hålla tummarna för att de folk som besöker mig är kloka nog att se det för vad det är – nämligen en duschproduktförvaringsplats!
   Jag inhandlade några fina, neutrala och ganska stora tvålpumpar för en billig peng och vips så var problemet löst! Delvis i alla fall… För självklart blandade vi ihop alla flaskorna efter ett par duschar – med tvål i håret och balsammjuka kroppar till följd. Då började mitt sökande efter någonting som jag egentligen hade önskat att ha i min ägo under en lång tid. En DYMO-apparat! Jag fullkomligt älskar den och om ingen stoppar mig så kommer jag förmodligen att märka upp hela huset innan detta är över… den har verkligen förmågan att förvandla allt som den vidrör till någonting vackert, någonting mer!
Therese Lundin - Badrumsinspiration

Så, nu står våra duschtillbehör prydligt uppradade inuti ”nummer 2” och bara väntar på att bli avlästa för att sedan få följa med in i duschutrymmet. Jag är toknöjd!

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥