GÄSTBLOGGNING: JENNIFER LUNDIN

Jennifer LundinHej! Nu är det dags för en gästbloggning :)
Jennifer Lundin här, lillasyster till världens bästa syster.

Jag jobbar som frisör på Hårstudion i Piteå sedan några år tillbaka. Mitt största intresse är de fantastiska hästarna. De tar upp den största delen av mina vakna timmar. Att ha ett intresse som man verkligen brinner för är helt underbart!
Andra saker som jag tycker om är saker som jag är bra på; prata, promenera, skratta, leka lekar och så vidare. Jag tycker inte riktigt att det är lika roligt med saker som jag är dålig på, som exempelvis bowling eller schack…
Jag gillar när det är mycket som händer, lite action. Det är det som är så bra med hästarna – att det alltid händer någonting. Oavsett om man sitter på hästen eller bara är runt omkring. Det är ett intresse som har följt mig ändå sedan barnsben.

Therese, Jennifer, Mormor, hestHäst var alltid roligt, däremot fiske tyckte inte lilla Jennifer var så himla kul när hon var yngre. Som ni redan vet så var det hos vår mormor som fisket började, både för mig och Therese, och där brukade vi ofta sitta och meta. Det var ju roligt, då man fick en fisk..
Men alla de där minuterna och sekunderna som man inte fick fisk, var inte riktigt lika kul. Då var det roligare att springa omkring och leta mask, eller leka med grodorna. Men nu för tiden är det myyyyyycket bättre med tålamodet än vad det var på den tiden! Jag kan tycka att det är riktigt rogivande och avkopplande att stå med kastspöet och kasta och kolla runt på sin omgivning. Även om det också vissa gånger kan bli liite långtråkigt om man aldrig får hugg.

Therese, Jennifer, Mormor, Morfar

Men det som är positivt är att jag nu faktiskt ska försöka mig på att lära mig flugfiska.Tjejfiskets Dag så hade några duktiga killar en ”prova-på-flugfiske”-kurs, och då märkte jag att det skulle kunna vara någonting i min smak – det händer någonting hela tiden. Jag vet egentligen inte varför jag aldrig har gett mig in på det tidigare, men jag gissar att det har att göra med att det är alldeles för få timmar på dygnet och alldeles för mycket att göra.

Tjejfiskets Dag - Frida & Jennifer JenniferNu är det så att jag och Therese ska ha en hel vecka tillsammans. Som jag har längtat! Vi båda två har väldigt mycket att göra hela tiden, så att försöka samla ihop tid till att kunna träffas är inte alltid det lättaste. Så det ska bli riktigt roligt att få spendera lite kvalitetstid med sin bästa vän. Det som står i görningen är nämligen en husvagnsroadtrip.
Den kommer att innehålla lite av varje. Vi ska börja med att åka nedåt och mest troligt köra ett stopp i Ö-vik. Vad som händer där är inte helt klart ännu, men möjligtvis lite bad på Paradisbadet. Sedan kommer vår resa fortsätta nedåt, med några stopp längs vägen där vi kommer att fiska. När vi sedan känner att vi har fått tillräckligt med fisk så styr vi husvagnen uppåt igen, och då kommer vi att stanna till i Sundsvall för att vara på Gatufesten och lyssna på en massa musik :)

Tokiga systrarNu ska jag tacka för mig och önska alla er en trevlig sommar! Om ni vill följa oss på vår resa så kan ni göra det via Instagram, #flickslandan eller #lundinjennifer, där vi kommer att uppdatera om vårt äventyr.

2 reaktion på “GÄSTBLOGGNING: JENNIFER LUNDIN

  1. Pingback: SAMMANFATTNING AV JULI | Fly high and aim for the stars

  2. Pingback: ÅRSSAMMANFATTNING 2013 DEL 2 | Fly high and aim for the stars

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥