GÄDDFISKE MED DANIEL FRÅN SHITFISHING

Therese Lundin - Shitfishing4Vi åkte en lov förbi Ockelbo efter löfte om lite gäddfiske tillsammans med otroligt trevlige Daniel från Shitfishing. Med en fråga om närmaste sushiställe äntrade vi stadskärnan, men där gick vi tyvärr bet och fick endast ett leende till gensvar. Ockelbo var något mindre än vad vi först hade förväntat oss, men efter en pizza i magen var vi uppladdade och redo för en gäddfisketur.

Therese Lundin - Shitfishing3

Therese Lundin - Shitfishing2Det är något alldeles särskilt med att åka båt. Jag blir alltid som barn på nytt och bara ler inombords. Det är en sådan härlig frihetskänsla att flyga fram över vattenytan mot nya destinationer. Dagens upplägg var att beta av vasskanterna med ytgående beten. Är man torrflugefiskare som jag, så är det nästintill alltid ett självklart val när jag fiskar gädda. Jag vill se vad som händer, kunna följa mitt bete och dess gång. Dessutom är huggen på ytgående beten obetalbara i spänning.

Therese Lundin - Shitfishing6Vi fick se många gäddor utöva luftakrobatkonster under sin jakt i vassen, och några mindre fastnade på våra krokar för att sedan få simma vidare igen. Syster inledde starkt med att lura första gäddan, vilket kändes otroligt bra. Tyvärr slöt inte någon av de riktigt stora exemplaren upp till samlingen av dagens fångst, men vi behövde inte gå tomhänta i alla fall.

Therese Lundin - ShitfishingMiljoner tack Daniel för att du tog dig tiden att ta med oss ut. Vi hade en riktigt trevlig dag och fick kanske se oss besegrade av mottot ”det är inte alltid bara storleken som räknas”, men det spelar ingen som helst roll för med rätt sällskap i en båt mitt ute på vattnet så kan absolut ingenting bli fel. Det sitter i hjärtat. Tack!

Gör gärna ett besök på www.shitfishing.se för att följa Daniel och hans fiske!

En reaktion på “GÄDDFISKE MED DANIEL FRÅN SHITFISHING

  1. Pingback: GÄDDA PÅ FLUGFISKESPÖ | Fly high and aim for the stars

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥