FÖR MIG ÄR DET ALLT

Therese LundinI tanken. Står jag fortfarande där. Omringad av förförisk grönska och glasklart vatten. Färdas med vinden över evig orörd natur. Lämnar allt annat i ett bortglömt gömsle långt bortom tankens nåbarhet. Känner nuet, låter verklighetens simplicitet bära mig i sina armar. Virvlande lycka under fjäderlätta steg. Riset knastrar försiktigt under mina filtbeklädda fotsulor, fågelsången blir till den vackraste av musik med bakgrundstoner av forsens mäktiga brus. Jag lever i en sagovärld uppbyggd av verkliga ting. En dröm som tillåts bli sanning när jag väljer att se. En nästan övermäktig upplevelse, så nära magi man kan komma. Djupt där inne vet jag. Att lyckan finns – precis här. För vad är egentligen viktigt när ingenting annat existerar än just denna sekund av tystnad och inre ro. För mig är det allt ♥

En reaktion på “FÖR MIG ÄR DET ALLT

  1. Pingback: MINA 7 MEST LÄSTA BLOGGINLÄGG | Fly high and aim for the stars

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥