FLUGFISKE EFTER HARR OCH ÖRING I STRÖMMANDE VATTEN

Therese Lundin - ÖringfiskeDet finns absolut ingenting i hela världen som jag hellre skulle göra, ingen plats jag hellre skulle vilja befinna mig på. Det finns ingenting som är mer njutningsbart, spännande och adrenalinfyllt på samma gång. Det är här jag känner mig levande, det är här jag vill vara. Flugfisket rymmer verkligen allt.
Med vattnet strömmandes runt mina ben, flugfiskespöt i min hand och en vacker forsnacke som breder ut sig framför mig. Det är total perfektion.

Therese Lundin - Harrfiske

Therese Lundin - Harrfiske2Analysera omgivningen, ta in alla ljud. Låta alla tankar och all stress rinna av i takt med vattnet som forsar förbi mig. Upptäcka ett fartfyllt insektsliv, spekulera runt flugval och blicka ut över vattenytan för att lokalisera potentiella ståndplatser. På något sätt försöka förstå vad som försiggår där djupt under ytan.
Vak. Det är någonting så obeskrivbart omkring det. Vackert, glädjefyllt och mystiskt på en och samma gång. Det inger hopp. Hopp om liv och existens.

Therese Lundin - MichaelTherese Lundin - Michael m harrTherese Lundin - HarryAtt lägga ut linan och låta flugan sväva på vattenytan. En nästintill olidlig väntan. Adrenalinet som pumpar, hjärtat som både tycks slå dubbelslag och missa slag på en och samma gång. Full koncentration. Helt uppslukad av nuet och absolut ingenting annat i hela världen existerar för ett par sekunder.

Therese Lundin - Öringfiske2Det finns sådana dagar då man uppskattar det lilla lite extra. Ser, hör och minns. Återupplever alla vackra minnen som finns sparade i minnesbankens mest värdefulla skattkista. Bevittnar nya händelser som man vet kommer att låsas in med en nyckel som snart ligger på älvens djupa botten. Minnen för livet. Som skapas, sparas och kan plockas fram när man som mest behöver dem. Mina minnen är nog bland det mest värdefulla jag har ♥

6 reaktion på “FLUGFISKE EFTER HARR OCH ÖRING I STRÖMMANDE VATTEN

  1. Pingback: EFTERLÄNGTAT HARRFISKE I HEMMAVATTNET | Fly high and aim for the stars

  2. Pingback: ÅRSSAMMANFATTNING 2013 DEL 1 | Fly high and aim for the stars

  3. Pingback: MINA 7 MEST LÄSTA BLOGGINLÄGG | Fly high and aim for the stars

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥