FJÄLLRADIO!

Therese Lundin 2LNär denna bild togs. Så var vi egentligen ute och letade efter platser som var lämpliga för en radioinspelning. Vi ville ha forsbrus i bakgrunden och helst ett ställe där fisket hade hunnit komma i gång. Det var dock tidigt på året och förutsättningarna för att få fisk relativt små, men vi gjorde ett helhjärtat försök och även om det inte blev någon fångst denna dag så var det en riktigt rolig upplevelse att få medverka vid en radioinspelning.

Jag måste dock medge att nervositeten smög sig på till en början, men efter ett tag kunde man tänka bort mikrofonen och försöka svara på de väl ställda frågorna ungefär som när man pratar med en vän. Jag är väldigt glad och nöjd över resultatet och tacksam över att Sveriges Radio ville ta sig tid att göra ett sådant här avsnitt. Det sändes under gårdagen i P1 och skulle ni vara intresserade av att lyssna så hittar ni hela programmet här – Fjällradio!

Det är verkligen underligt att höra sin egen röst i radio, haha… Man tänker liksom ”Jaha, är det så däär jag låter”? Sedan undrar man vart man får allt i från. Hajfenor, stora skalbaggar, mäktiga forsar och massa fniss. Råkade visst häva ur mig en liten svordom också, fy! Notera hur orolig jag låter när hon säger att jag har någonting som kryper på kepsen – jag trodde att det var en spindel förstås!

Missa inte min tävling där du kan vinna en Fiskedagbok!
» TÄVLA HÄR

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥