NY FISKEKAMERA & SPÄNNANDE BESKED

Nikon Coolpix AW110

Jag har länge känt att jag skulle behöva en liten, smidig och lite tåligare kamera med mig ut på fisketurerna. En sådan som man kan ha i fickan även när man står utvadad i vattnet. Systemkameran är ju förstås alltid med, men den har ju sina begränsningar både i storlek och tålighet.
Så under veckan fick vi hem denna, Nikon Coolpix AW110, som verkligen ska bli rolig att testa. Den är både stöttålig, vattentät och köldtålig med inbyggd GPS och WiFi – vilket känns som väldigt bra förutsättningar för en fiskekamera.
Nu är jag på jakt efter både en ny mobiltelefon och systemkamera också. Telefonen måste även den vara lite tåligare och jag har kikat på en Xperia Acro S, måste bara försöka hitta den till ett lagom pris någonstans. Systemkamera är lite svårare, men det ska nog lösa sig med lite experthjälp! Vill gärna ha en Nikon och det lutar eventuellt mot deras D5200, men jag har inte hunnit bestämma mig ännu. Förslag och tips mottages gärna! :-)

________________________________________________________

Det händer så otroligt mycket spännande saker i mitt liv för tillfället att jag inte ens kan räkna dem på en hand längre. Jag har fått ett otal riktigt roliga besked bara under de närmaste dagarna, som har gjort mig så obeskrivligt glad – både för andras och min egen skull. Jag är så ivrig över att få berätta mer, men det kommer inom en snar framtid. Tålamod, tålamod. Det här kommer definitivt att bli den bästa sommaren någonsin!
Nu blir det att åka iväg in mot stan och inhandla diverse listmaterial till hallen. Äntligen börjar vi se slutet och det känns verkligen skönt! Ska försöka få ihop ett litet hallinlägg här framöver också, för det har minst sagt hänt en hel del sedan jag skrev sist! :-)

 

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥