ETT STORT TACK…

Therese Lundin - Blomma

En blomma till mina underbara läsare!

Jag vill verkligen ta tillfället i akt och skicka ett stort tack till alla er där ute. Alla ni som väljer att läsa mina ord. Alla ni som hör av er med fina, värmande kommentarer. Det har gjort mig tårögd mer än en gång ska ni veta. Jag blir alltid lika glad inombords för era åsikter, frågor och de komplimanger som ni ger runt omkring min blogg och mitt skrivande. Det betyder ofattbart mycket för mig. Tacksamheten är enorm och ni får mig att vilja fortsätta uttrycka mina känslor och dela med mig av mina tankar och upplevelser.

Jag är så otroligt lycklig över att jag har fått denna möjlighet att formulera mig i ord, om någonting som jag verkligen brinner för. Lever för. Och att jag därtill har fått de allra finaste bloggläsarna som man kan tänka sig gör mig helt varm inuti. Ni är helt fantastiska och jag vill bara krama om er allihopa på en och samma gång! Tack!

Självklart blir jag också ofta lite nyfiken på vilka ni är. Ni som inte lämnar några direkta avtryck, men ändå finns där. Om ni vill så får ni mer än gärna berätta lite om er själva och hur ni hittade hit? Det hade gjort mig otroligt glad! 

En reaktion på “ETT STORT TACK…

  1. Pingback: ÅRSSAMMANFATTNING 2013 DEL 2 | Fly high and aim for the stars

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥