EBERLESTOCK SOM FISKERYGGSÄCK?

Eberlestock Gunrunner Military GreenJag har skaffat mig en ny vän. Vårt första möte infann sig redan för ganska längesedan, men det var först nu som vi verkligen fastnade för varandra. Han fick följa med mig när jag vandrade genom vårskogen med solen i ögonen, göra mig sällskap vid vattnet och assistera mig när jag behövde det som mest.

Jag tror att jag blev lite smått smygförälskad faktiskt. Även om fisket kanske inte står allra högst upp på hans prioriteringslista så verkade han ändå uppskatta det lika mycket som jag. Smart, är han. Praktisk. Lätt och mjuk. Vi kom bra överens och han får hemskt gärna följa med mig under fler av sommarens fiskeutflykter!

Vem har sagt att Eberlestock endast är för jägare? Tre spötuber, rullar, matsäck, ombyte, vattenflaska, kamera och lite andra småsaker får enkelt plats. Jag frågade. Han ville göra mig sällskap ut i helgen igen.

Vill du läsa fler av mina utrustningstips?
» Vadarbyxor för tjejer – sammanställning

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥