DRÖMHUSET – FÄRDIGA RESULTATET I HALLEN

Projektet renovera hall har verkligen rymt allt och lite till. Man kan väl egentligen säga att vi har byggt hela hallen ny ändå från grunden. För det har vi. Tidigare kom man in i en ”groventré” som var kall, för att sedan slussas vidare till själva halldelen, som inte var särskilt genomtänkt. För att nå fram till hatthyllan tvingades man passera både förbi badrum- och sovrumsdörrarna, vilket resulterade i att det ständigt var blött och lerigt där man skulle gå omkring. Vi valde därför att göra badrummet större och även placera en tvättstuga i anslutning till det. Hallen blev således rak och avlång med stora, inbyggda garderober.

Jag bläddrade igenom bilderna från förra året, som jag tog innan huset ens var urstädat. Skillnaden är obeskrivlig. Sedan kom jag till bilderna från själva byggnationerna och påmindes om vilket jobb vi har gjort, hur otaligt många timmar som vi har lagt ner på detta, hur krävande det många gånger har varit – men främst vilken otroligt rolig, lärorik och inspirerande resa som vi har gjort, och detta enbart med hjälp av våra 4 händer! Nu har vi färdigställt var drömhall som blev inbjudande, ljus och välplanerad, med stora förvaringsmöjligheter. Den har verkligen allt som vi önskade oss och jag kan inte vara mer stolt eller nöjd över resultatet!

Nu låter jag bilderna tala för sig själva.

Här kan ni läsa mina tidigare blogginlägg om huset och renoveringen – http://www.fisheco.se/blogg/flickslandan/category/house/

Vill du läsa mer om mitt drömhus?
» Vårt drömhus
» Drömhuset – bygga hallgolv
» Drömhuset – att flytta en dörr
» Tillökning på gården

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥