BLOGGTÄVLING – VINN EN LOOPLINA

Bloggtävling

I samarbete med Loop så har jag fått äran att anordna en tävling och ge bort en liten julklapp till någon av mina bloggläsare! Vad passar väl bättre än att få tacka er för det gångna året och kunna ge någonting tillbaka?!

Reglerna är enkla och alla är välkomna att delta.

Vinsten
En Loop Evotec 85 #5 flugfiskelina.
Ni kan läsa mer om linan här.

Tävlingsregler
1. Skriv en kommentar och motivera varför just du vill vinna. Kan vara med en fiskehistoria, ett bra flugfisketips eller precis vad som helst som dyker upp i tanken. Glöm inte att ange ditt namn och din mailadress.
2. Berätta vad du vill se mer av på bloggen, eller vad du har uppskattat att läsa om hittills.
3. Dela gärna tävlingsinlägget på Facebook så att fler kan få möjlighet att delta (valfritt).

Tävlingen pågår fram till julafton, 24/12. Vinnaren annonseras på bloggen samt kontaktas via mail. Var noga med att ange er mailadress i kommentarsfältet så att jag kan kontakta er vid eventuell vinst.

Lycka till!

16 reaktion på “BLOGGTÄVLING – VINN EN LOOPLINA

 1. 1: Har ett riktigt hett fisketips till juni/juli. Ruskträskbäcken utanför Lyxele västerbotten. Har varit där själv och haft ett helt underbart fiske efter öring och harr.
  2: Gillar dina inlägg om turrflugefiske i norr. Jag hoppas på att få läsa om fler sådana resor. Har planerat några själv nämligen =)

  Skitfiske på dig och ladda ordentligt under vintern.

 2. Klart att jag hoppas att jag vinner! Jag är ju redan utrustad med Loop-grejor men min lina har sett sina bästa dar :) Med tanke på det kommande året med träning och tävling skulle en ny lina passa fint :)

  Jag gillar dina fina beskrivningar av miljö och känslor men vill gärna läsa mer om utrustning/flugor. Nu menar jag inte att du ska bli alltför teknisk men några ord om vilka flugor du använder, vad som funkat bra, färger, storlekar osv.

  God Jul!
  Anna

 3. Då tomten tog alla pengar till mina barns julklappar får jag själv stå utan klappar. Så en Loop lina i julklapp kan få ersätta min 21år gamla lina :) Något mer att läsa om är svårt i din blogg då du redan har en härlig salig blandning :)

  God Jul ;)

 4. Som totalrookie på det här med flugfiske, så har jag till slut fått mej ett spö:O) – MEN det saknar rulle och lina…
  Så dumt.

  Fortsätt bara att skriva i samma anda!

  God Jul på er!
  Kram Kin@

 5. 1: nyköpt cross s1 #5 katterna har tuggat sönder linan och är pissblack :p har inte ens fått testa spö än ;(

  2 torrflugefiske såklart DoD!

 6. min har suttit på sen flugfiske kursen i älvdalen 1996 typ, den är snustorr :> har tänkt börja flugfiska igen och nu efter gädda och abborre ,regnbåge m.m så om jag får en lina så blir det verkligen av att jag börjar igen.

  vill gärna läsa mer om flugfiske efter abborre, gädda och även efter regnbåge i put and take vatten ( finns typ bara det här nere)

  God Jul=) // johannes

 7. Har en son på 11 år som ja tänkte lära i vår,eller han ville själv börja kasta fluga:) ja har köpt ett spö till han men ingen lina än.Så när ja kan kasta sa Robin då kan vi åka till fjällen å fiska harr och öring:) vilken son man har:)

  Gillar dina inlägg med harr fiske och öring,mer sånt gärna;) men så klart så är allt fiske roligt.Men harr å örings fisket ligger mig närmast hjärtat.
  Fiskehälsningar Thomas

 8. (1).
  Ja du, jag kan väl börja med att säga att jag verkligen älskar att flugfiska, och det hoppas jag på att utveckla det allt mer. Jag var iväg på mitt livs fiskeresa till Ryssland i somras och fiskade Lax och öring, laxfisket gick inte så där jättebra, lyckades få en lax på 6 kilo. Öringfisket gick däremot bättre, lyckades kroka ett nytt PB på 1.2 kilo på torrt, hoppas på att kunna kroka en större öring, då jag åker med skolan till fjällen i augusti , har även planer på att få en harr under resan. Annars fiskar jag väldigt mycket regnbåge, vet även att det finns vild öring dör men har inte lyckats att kroka någon än. Har funderat på att investera pengar i en bättre lina än den jag har nu, så den här tävlingen kommer väldigt passande.

  (2.)Jag gillar verkligen att läsa om dina torrflugfiske expeditioner. Men man måste ibland utöka vidderna och det tycker jag absolut att du har gjort. det är verkligen kul att läsa om lite gäddfiske då och då osv. Det finns väl egentligen inget jag tycker att du borde förbättra med bloggen, den är otroligt bra som den är, men kanske lite mer nybörjartips, exempel på hur man ska tänka om man ska starta en egen blogg, eller bara skriva bra berättelser vilket du verkligen gör. Bör även tilläggas att du gör ett himla bra jobb med din blogg, jag besöker den flera gånger i veckan.

  För övrigt vill jag önska dig en God Jul och ett skitfiskeår!

  Hälsningar Elin >

 9. Pingback: VINNAREN I TÄVLINGEN + VIDEOBLOGG | Fly high and aim for the stars

 10. Pingback: TANKAR OM ORD OCH SKRIVANDETS KRAFT | Fly high and aim for the stars

 11. Pingback: Gregory Smith

 12. Pingback: срочный микрозайм

 13. Pingback: займ на онлайн кошелек

 14. Pingback: Peter Smith

 15. Pingback: Vanessa Smith

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥