BLOGGTÄVLING: VINN BILJETTER TILL SPORTFISKEMÄSSAN

Fjällorna Sportfiskemässan 2013

Alla fina Fjällorna samlade under Sportfiskemässan 2013!

För ett tag sedan fick jag hem 10 biljetter till Sportfiskemässan 2014 (21-23/3), som jag tänkte lotta ut till er bloggläsare! Jag har valt att lotta ut biljetterna två och två, så att den som vinner får en möjlighet att också ta med sig en vän.
Sportfiskemässan är verkligen en av årets höjdpunkter och någonting man absolut bör åka på om man är fiskeintresserad. Själv kommer jag att arbeta i olika montrar hela mässhelgen, vilket jag verkligen ser fram emot. Men det ska jag berätta mer om vid ett senare tillfälle.

Sportfiskemässan

Denna tävling kommer att vara väldigt enkel. Inga krångliga regler, eller delningar hit och dit. Det enda ni behöver göra för att vinna är följande:

1. Om ni har Facebook, så ”Gilla” Sportfiskemässan där, för att kunna ta del av all nödvändig information och spännande nyheter inför mässan. Klicka här för att komma direkt till deras Facebooksida.
2. Skriv en valfri kommentar här på bloggen. Det viktigaste är att ni lämnar namn och e-postadress så att jag kan kontakta er vid eventuell vinst!

De fem vinnarna kommer att dras nästkommande söndag och blir slumpmässigt valda.

Se nu till att tävla för detta vill ni inte missa! :-)

66 reaktion på “BLOGGTÄVLING: VINN BILJETTER TILL SPORTFISKEMÄSSAN

 1. Skulle sitta finfint med dessa då man pluggar om till chaffis i vuxen ålder och enbart har csn som inkomst. Tyvärr räcker då inte min och frugans inkomst riktigt till med 2 barn att få åka på sådant.

 2. Biljetterna skulle gå till två av våra ungdomar i fiskeklubben som får uppdraget att lära sig mer om Fjällornas verksamhet i utbyte =)

  I övrigt så ses vi på mässan!

 3. Jag har började flugfiska i höstas och vore kul o ta med mig min tjejkompis, som fick mig att börja, på mässan.

 4. Ja men då ses vi nere på mässan även om jag inte vinner :) jag hoppas du drar till med lite norrlänska så man får njuta lite :)

 5. Då datorn fick för sig att posta min tidigare kommentar utan mitt medgivande testar jag igen, nu med namn och mail. Hoppas vi ses på mässan! :)

 6. Som nyfrälst flugfiskare skulle det vara kul att ta med min tjejkompis som också blivit biten. Gubbarna i klubben ska ju åka.

 7. Pingback: MINA 7 MEST LÄSTA BLOGGINLÄGG | Fly high and aim for the stars

 8. Jag går på sportfiskeakademin så jag behöver inte biljetterna, men skulle gärna vinna till min pappa så hans och hans tjej från mexico kan gå!

 9. skulle varit skoj å tagit med tjejen, å visat henne att fler tjejer fiskar å håller igång aktivt, då min tjej och jag delar på fiske intresset :)

 10. En typisk strof från min far (i mindre vacker tonart..). Skulle gärna bjussa honom på mässan :-)

  Jag går och fiskar
  Och tar en tyst minut
  Åker ut, ut och fiskar
  En chans att andas in,
  andas ut

 11. Vill komma till mässan med min son och väcka upp hans lite dalande intresse för fisket så vi kan åka på fisketurer tillsammans igen .

  • Hej Krister!
   Tävlingen är tyvärr redan avslutad. Men trevligt att du lämnade ett avtryck! Jag hoppas att du lyckas väcka upp intresset hos din son igen och att vi kanske ses på mässan ändå!
   /Therese

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥