BLOGGFLYTT – VÄLKOMNA HIT ALLA NYA & GAMLA LÄSARE!

Jag vill börja med att välkomna er till min nya blogg! Jag kommer hädanefter att blogga via FishEco´s sida, vilket känns riktigt roligt! Då jag har fått en helt ny blogg som drivs via WordPress istället för Blogger, så kommer inte min gamla bloggsida att finnas kvar framöver. Men alla tidigare blogginlägg är flyttade hit, så de går fortfarande att läsa för den som vill.

Ni hittar nu mer bloggen direkt på FishEco´s sida, för musen över ”BLOGGNYTT” och där ligger länken till min blogg ”FLICKSLÄNDAN – THERESE LUNDIN”.

Jag hoppas att ni kommer trivas – för det kommer jag!

2 reaktion på “BLOGGFLYTT – VÄLKOMNA HIT ALLA NYA & GAMLA LÄSARE!

  1. Naturligt vis ska vi trivas med FLICKSLÄNDAN THERESE. och hennes fiske- äventyr,vi önskar dej LYCKA TILL !

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥