BADRUMSRENOVERING & PERFEKTION


Therese Lundin, badrum
Badrummet, som var det inledande projektet, är i dagsläget förhållandevis färdigt. Eftersom det var en förutsättning att det skulle vara användbart till inflyttningsdatumet, så blev vi tvungna att anlita en hantverkare. Efter den relativt obehagliga upplevelsen så hoppas jag verkligen att vi ska behöva slippa gå den vägen i fortsättningen.
   Nåväl, vi har nu ett väldigt fint badrum till vårt förfogande och kunde inte vara mer nöjda över de valen som vi själva har gjort, såsom inredningen, upplägget och färgerna. 
Therese Lundin, badrum
Kommod – Dansani Luna, Överskåp – Ido Select, Handfat – Ballingslöv Compact, Blandare – Noro Single, Belysning – Astro Tallinn.
Therese Lundin, badrum
Duschvägg – Westerbergs, Takdusch – INR Linc, Toalettstol – IFÖ Sign Art.
Therese Lundin, badrum
   Vi ville att basen skulle hållas neutral, vilket lämnar möjligheten öppen att själv lägga sin personliga prägel på det, i form av färgklickar och detaljer. Under byggandets gång snurrade det om i mitt huvud och plötsligt skulle allt, utan undantag, vara fyrkantigt. Min fascination för former och symmetri har förmodligen sitt ursprung redan i barndomen och jag tycker att det är intressant att se vad det kan göra för ögat.
   Så, fyrkantigt blev det och jag fullkomligt älskar det! Nu återstår enbart lite småfix och detaljinköp innan vi kan bocka av badrummet helt från renoveringslistan. 
Therese Lundin, badrum
Therese Lundin, badrum
   På tur står för närvarande hallen, som förmodligen blir ett av våra största projekt. Valmöjligheterna är oändliga. Val, val, val. Ibland känner man bara för att göra det enkelt för sig, när huvudet liksom får trafikstockning och ingenting tar sig varken ut eller in. Men nej, allt ska vara perfekt, in i minsta detalj. För sådana är vi, kanske både på gott och ont ibland ;-)

2 reaktion på “BADRUMSRENOVERING & PERFEKTION

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥