ATT INREDA PERSONLIGT & FISKEINSPIRERAT

Therese Lundin - Inreda fiskeinspirerat 3När jag öppnar dörren till mitt hus vill jag få en känsla av att känna mig ”hemma”. Jag vill att mitt hem ska spegla min, och självklart även min sambos, personligheter och intressen. Inredning för mig är så otroligt mycket mer än bara ”var sak på sin plats” eller ”trendigt och snyggt”. Mitt hem är en del av mig och jag vill att det ska återspeglas i min inredning. Då trivs jag som bäst.

Therese Lundin - Inreda fiskeinspireratTherese Lundin - Inreda fiskeinspirerat 4Självklart får både fisket och naturintresset en given plats bland mina inredningssaker, och jag tänkte dela med mig av några av de fiskeinspirerade saker som finns i vårt hem just för tillfället. Fjädrar är så vackert och en detalj som är väldigt enkel att byta ut och förändra enbart genom färgval och placering.

Therese Lundin - Inreda fiskeinspirerat 2Therese Lundin - Inreda fiskeinspirerat 5Nu saknas det bara en del tavlor, som jag har bestämt mig för att försöka knåpa ihop själv. Sländor, texter, bilder… någonting åt det hållet tänker jag mig. Jag får uppdatera er vidare när de är färdiga så att ni får se slutresultatet, men jag har en känsla av att det kommer att bli riktigt bra – i varje fall i mitt hem!

Vad tycker du? Lämna gärna ett avtryck! ♥