Fiskeapp från Fishjoin

Det finns många ensamfiskare därute. Vissa föredrar att ha det så medan andra saknar gemenskapen i båten. Jag tillhör de som uppskattar både och. Ensam ibland men oftast tycker jag det är roligare att dela både framgång och motgång med båtkamrater.

Saknar man fiskesällskap, eller vill hålla sig ajour med spännande fikeevenemang så är en ny app, ett community för ändamålet, under uppbyggnad. Det är Fishjoin som står bakom detta, samma gäng som höll i Karma 15-auktionerna i december. Tanken är att sammanföra likasinnade, ge sportfiskare chansen att hitta nya fiskekompisar, i app-form. Så här skriver Fishjoin själva (med min översättning):

”Missa aldrig chansen till fiske. Hitta de senaste fisketurerna nära dig och häng med. Skapa dina egna fiskeevenemang, bjud in andra och dra ut och fiska tillsammans.”

I dagsläget ligger en betaversion ute och Fishjoin vill gärna ha testpersoner.

 

img_5507

Upptäck fisketurer i ditt närområde…

 

img_5508

Eller bjud själv in till fiske!

 

Tanken är förstås att många i framtiden ska nyttja denna tjänst och då kommer kartbilden att vara översållad med röda pilar som visar olika fisketurer. Under inställningar kan man då redigera sina matchningsinställningar. Det innebär att man väljer den fiskart samt metod man föredrar och då visas främst relevanta turer i flödet.

Ett kul initiativ från Fishjoin som öppnar möjligheterna för oss sportfiskare att bredda våra kontaktnät och utbyten av erfarenheter och idéer. Så gå in på länken ovan och anmäl intresse för betatestning. Ju fler desto roligare!

 

Skitfiske på er, så länge!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *