Viktigt!

Skrivande är en betydelsefull del i min vardag, det enda är att det krävs en viss portion av försiktighet innan slutprodukten sprids. Jag vill försäkra mig själv och läsarna om att jag har gjort det jag ansåg vara rätt. Det ska genomsyras att detta är mina åsikter, min verklighet, mina skildringar, mina tankar! Om jag gör på annat vis är allt mitt skrivande helt meningslöst för mig, passioner måste ha en mening. Jag analyserar inte så mycket i efterhand av det jag skriver, jag är ingen kritiker. Det lämnar jag gladeligen över till andra. Det jag vill är att arbeta med det som jag har i ryggsäcken för tillfället, göra det bästa av materialet som utspelas framför mig.

Medans det fortfarande är lagligt i vårt avlånga mellanmjölksland att vara frispråkig och inte helt politiskt korrekt tänker jag vara det, punkt slut. Letar du efter PK och njutningsfull läsning som inte är kränkande, då har du hamnat fel! Råkar du vara en av dessa lättkränkta människor, lägg benen på ryggen och spring långt bort från denna blogg.

Låt säga att du känner dig kränkt, på gatan, på krogen eller på denna blogg. So what?! Var kränkt, ingenting händer för att du är kränkt, möjligtvis att du surar över händelsen hela dagen och kvällen, så till den milda grad att din partner inte får komma till på kvällen för att du surar istället. Vuxna människor som blir kränkta?!  Vad händer? Ingenting!  Väx upp, gå vidare med livet. -”Men jag blev ju kränkt”. -”…. I don´t care”.

As you know, madness is like gravity.. all it takes is a little push..

11373770_659195307555687_1785775126_n