Same shit different day!

2016, Tjugohundrasexton, MMXVI, Kaksituhattakuusitoista, kalla det vad fan du vill, ett riktigt skitår var det om du frågar mig och många andra. För att strö lite extra salt i såren beslutade sig Tjugohundrasexton för att vara ett skottår, alltså en extra dag av detta år att trycka upp i våra ansikten!

Muhammad Ali, Carrie Fisher, Prince, David Bowie, Lennart Häggroth, Lasse Flinckman är bara fåtalet namn på legender som lämnade oss under 2016. Fler människor har aldrig varit på flykt från krig, sprängdåd i Turkiet, skottlossning i Tyskland, det brasilianska laget Chapecoense omkommer i en flygkrasch. Nä, Tvi och ve vilket jävla skitår!

Mitt eget 2016 skulle givetvis jävlas in i det sista, det hade till och med det sämsta, möjliga, tänkbara slut; sjukskrivning. Jag tyckte att det var en bra idé att stoppa in huvudet i munnen på en hund á 50 kg+ .fb_img_1484072482011

Skämt och sido, det kunde faktiskt ha gått riktigt illa! Fick en sjukhusklippning på köpet som resulterade i en ordentlig sidecut. Vilket i sin tur medförde att min snygghetsfaktor gick i botten och min coolhetsfaktor sköt i höjden.fb_img_1484072457598

Nåväl, nu är det 2017! Nytt år nya möjligheter är det största lasset med skit jag har hört!  Same shit different day . Nytt år, nya siffror, samma saker att vara arg och irriterad på för Fiskedonnan. Ser fram emot ett bittert år!

Nu känner att jag måste tacka å det ödmjukaste för all respons och den enorma trafik ni har skapat här på min blogg under året som gått! Det värmer i mitt hjärta att ni är så intresserade av mina tankar! Att ni orkar lyssna på mitt eviga gnällande och mina förbittrade inlägg. Ni är urgulliga! Är väldigt glad över alla frågor och funderingar jag får via mail, den vanligaste frågan jag får är varför jag inte skriver om mina fiskepass/mitt fiske.

Svar: Det finns så många andra duktiga fiskare som är mycket duktigare än mig! På så vis gör dem ett bättre jobb när det kommer till att fånga läsarnas intresse och ge en rättvis bild över hur man lyckas som fiskare. Samt att jag är lite av en retsticka som gillar att sätta tankar och idéer i folk huvuden, att få någon att ägna en tanke åt vardagens varför, vad, om och hur. Om ni nu är så himla nyfikna på mina fiskepass/historier så får ni fortsätta att tjata lite till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *