Drömfiske efter abborre – stay tuned!

Ja vad ska man säga… Jag tillsammans med Manuel och Petter åkte ner till Holland tidigare i våras för att fiska grov abborre. Våra förhoppningar var självklart höga men att det skulle sluta som det gjorde hade vi endast kunnat drömma om. Vi kommer släppa detta inom kort tillsammans med film mm. Jag jobbar för fullt med redigeringen – länken till trailern för den kommande filmen ”Monster Perch” är följande: https://www.youtube.com/watch?v=1wis-QzUqhM&t=3s

Nedan några av resans borrar, alla en bit över den magiska gränsen 2 kg men ingen av dem tar sig ens upp till topp 5, mållös!

Det här inlägget postades i Okategoriserade av marwas. Bokmärk permalänken.

Om marwas

Mitt namn är Martin Wasberg och jag är född 91. Jag bor söder om Stockholm i en mindre villa med min fina sambo. Jag har fiskat sedan jag för första gången stod och kunde göra mig förstådd. Fisket sedan dessa har helt klart varit min största hobby och idag något jag prioriterar högt. Mitt fiske tillämpas i hela Sverige, i sjö, hav och strömmande vatten. De arter jag främst fiskar är gädda, abborre och gös men även en del ädelfisk samt hälleflundra och andra arter längst med Norges kust. Jag föredrar helt klart spinn men tillämpar även andra metoder såsom flötestrolling, trolling, ismete, fluga, havsfiske, mm. Jag jobbar annars som konstruktör där jag i år tog min civilingenjörsexamen. Tidigare detta år blev jag även officiellt medlem i Team Gunki Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *